Geld verdienen met het exploiteren van een website

Geld verdienen met websites

Deze vorm van geld verdienen met internet is wat lastiger dan de overige manieren op deze website. Het grote voordeel is echter dat er met een eigen website behoorlijk veel geld te verdienen valt. In dit artikel worden tips gegeven over hoe je een website kunt maken en hoe je er vervolgens geld mee kunt verdienen.

website bouwen met joomla

De eerste stap, het maken van een website

Het bouwen van een website is een specialisme. Voor het maken van een website is behoorlijk wat technische kennis vereist. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook zogenaamde CMS-systemen ontwikkeld waarmee het bouwen van een website een stuk eenvoudiger is geworden. Voor het omgaan met zo'n CMS-systeem is geen technische kennis vereist, het werkt als een soort tekstverwerker. Ideaal voor mensen die willen beginnen met het maken van websites.

Joomla! is de naam van een CMS-systeem dat veelvuldig wordt gebruikt. Meer informatie is op de officiŽle site van Joomla! te vinden. Een stap-voor-stap uitleg over de werking van Joomla! kun je vinden op de website van Joomla! in 24 dagen.

Op welke manieren geld verdienen met een website?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met een website. Een opsomming:

Geld verdienen met het verkopen van advertentieruimte
We nemen een website met informatie over spelletjes van de Xbox, PlayStation en Nintendo Wii als voorbeeld. Het zou voor een bedrijf als Bol.com bijzonder interessant zijn om te adverteren op deze pagina. Bol.com verkoopt immers spelletjes voor deze spelletjescomputers en kan hierdoor op eenvoudige wijze mogelijke kopers benaderen. Voor het plaatsen van reclamemateriaal kan een vergoeding gevraagd worden aan Bol.com

paypro e-books

Geld verdienen met het verkopen van producten
Denk hierbij aan een webshop met ťťn of meerdere producten. Hoewel het aantal webshops de laatste tijd behoorlijk is toegenomen, zijn er altijd producten die verkocht kunnen worden. Ook het verkopen van e-books kan heel interessant zijn. Hier hoef je geen eigen product te hebben, maar verkoop je de producten van anderen. Dit betekent een laag risico, maar kan evengoed een leuk bedrag opleveren.

Op de website van PayPro.nl staan diverse e-books in zeer uiteenlopende categorieŽn, die je voor een heel interessante commissie kunt verkopen!

Geld verdienen met AdSense van Google
Ken je AdWords van Google? Dit zijn de advertenties die vaak worden getoond bij zoekopdrachten. Deze advertenties worden geplaatst door andere bedrijven en websites. Als jij een website hebt, kun je je heel eenvoudig aanmelden bij Google AdSense en geld verdienen door advertenties van andere bedrijven toe te laten. Bij Google AdSense krijg je betaald voor iedere klik op zo'n advertentie.

© BigBossMedia.nl | Alle Rechten Voorbehouden | Homepage | Linkpartners | Contact